torsdag den 30. juni 2011

Torsdags TA DA

Denne rose skulle beskæres og bindes op, men det er så sjældent, at noget jeg har plantet, lykkes så godt, så jeg kunne ikke nænne det. Den får nu får den lov at være i vejen, og stikke os indtil den er afblomstret, og så går jeg til makronerne.


Næste punkt var at sy en kjole/ skjorte til min datter med grydelap-lomme. Hun valgte en kjole, og den blev sådan her. Hun er en ægte kreativ sjæl, og selvom hun er ni, holder hun fast i, at der godt må fjolles og leges med tøjets udseende. Der er ingen  Hannah Montana-feber i dette hjem. God bless her!!!
Sidste punkt var oprydning på terassen. Til det er der kun at sige tjek tjek. Billeder fra terassen må vente til en anden gang. Som altid, når der ryddes godt op, så ser det skønt ud i sådan ca. 15 minutter, så kom der lige en unge forbi og dumpede en cykel, en anden valgte at lave sandkager på spisebordet, en tredie syntes, at der da skulle laves den fedeste forhindringsbane ever, og ja så var moderens glæde over familiens evne til skønhed lige som bare fordampet....kender I det??
Tre ud af tre er egentlig ret OK, jeg er tilfreds!!

2 kommentarer:

  1. FLOT og ja du kan tro jeg kender alt til rod overalt 4 mod 2 er altså en lidt ulige kamp :-)

    SvarSlet
  2. Mette: ja det er lige netop sådan det ofte føles 4 mod 2, ha ha

    SvarSlet