...

Hvem er jeg?
Bag billeder og ord findes der en kvinde, som i virkeligheden er alt for privat til at dele sit liv på en blog. Alligevel gør jeg det. Fordi det er en måde at fokusere og reflektere over mit liv, over skønhed og smag, over glæden ved at kreere. Fordi det holder mig fast i et kreativt univers, som godt kan glemmes, når man egentlig er et "hjerne-menneske". Fordi det er en fornøjelse at nyde andres skønne produktioner, tanker og livshændelser. Fordi det er en måde at deltage i et fællesskab, som man selv har valgt ud fra interesser og livssyn. Og fordi det er en måde at holde fast i et dagligt frirum i en meget travl hverdag.

Mit liv er fyldt af mennesker og ramasjang. Jeg er mor til fire styks livsglade børn; Liva på 9, Tilde på 8, Vitus på 5 og Villum på 2. Det er en fantastisk mundfuld. Min mand og jeg er enige om, at fire unger er konstant 10 % for meget eller for lidt; når alle er hjemme er vi lidt i overskud på børn, men når én er ude, er der for roligt. Jeg er gift med den bedste mand i verden. Han udholder og udfordrer mig. Jeg er omgivet af unge mennesker i mit daglige virke som lærer i den danske folkeskole. Et job som jeg især elsker for dets uforudsigelighed og det frynsegode som gode relationer til andre mennesker må siges at være. Jeg har min storfamile næsten i baghaven; en søster, svoger, niece og nevø fem huse oppe af gaden, en bror og svigerinde et par kilometer fra mig og mine forældre i en nærliggende landsby. Min søster sammenligner mit hjem med Weasleyfamilien fra Harry Potter. På en eller anden måde har hun ret; mange børn, højt til loftet, hjerterum, rod i forening med igangsætteri, snak snak snak, ingen fred og ro men masser af fællesskab og hygge.
Jeg har læst kreablogge gennem en længere periode. før jeg for nogle måneder siden kastede mig ud i min egen blog. På kreafab.blogspot.com har jeg blogget i nogle måneder, men efter en laaaang sommerferiepause voksede kreafabrikken frem i mit sind. Navnet på bloggen har jeg haft "reserveret" længe,