mandag den 15. august 2011

Skolestart

Denne fætter kæk havde i dag første skoledag. Ud af den ret store stak af billeder, hvor drengen ser sød ud, anstrengt ud, opstillet ud, forvirret ud, fraværende ud osv., så synes jeg jo nok egentlig, at denne ret kække udgave af min 5-årige knægt var det billede, der ramte bedst. Han glædede sig, men var total uimponeret over situationen. Til gengæld var han da ikke den, der holdte sig tilbage for lige at sætte en fest igang i den ventetid, der opstod ind i mellem. Hurra for en stolt mor jeg var, da jeg måtte tydeliggøre spillereglerne for at stå i kø foran 24 forældrepar...ja ja man skal da ikke holde sig tilbage...

Herunder kommer til gengæld en ide, som kan hjælpe I flerbørnsforældre, der kæmper lige så hårdt med at holde styr på madpakkerne, som os.


Denne seddel hænger nu i et af mine køkkenskabe. På den har hvert barn skrevet de pålægstyper, som de kan li. Det er en hjælp til at få lavet rigtige og varierede madpakker til alle (også de kræsne!! for der skal stå mindst fem slags pålæg pr. barn), også selvom man er træt som bare fanden. Her kan hjernen slås fra og autopiloten til, hvilket jo egentlig er det, man har allermest brug for kl. halv syv om morgenen. Pølsehorn og pizzasnegle er også et hit, men de kommer altså ikke i fryseren af sig selv...

2 kommentarer:

  1. Fabelagtig ide. Fik pigerne til at lave en magen til her tidligere i aften og så med aftensmadsfavortitter også. Håber det hjælper når jeg står der med fletningen i postkassen kl. 16.30 og kommer i tanke om at vi da forresten også skal have noget at spise..

    Herligt at sønnike kunne sætte lidt liv i kludene ;o)

    SvarSlet
  2. Dejligt at kunne inspirere hinanden til en lettere hverdag!! Skulle måske åbne en låge mere i køkkenet og få mine unger til at producere en aftensmadseddel, så spaghettien og kødsovsen kunne blive skubbet lidt af tronen som sidste-minuts-redning.

    Ja sønnike han er ret talentfuld på det felt...det er jo virkelig noget to lærerforældre sætter stor pris på...

    SvarSlet