mandag den 11. april 2011

Et styk indkøb af farveglæde

Havde tidligt fri og svingede lige min lille bil forbi Tiger på vejen hjem, og hvilken god bedrift!! De havde så mange lækre ting i alskens fantastiske farver, så jeg gik lige lidt amok, som I nok kan se. Glæder mig til at lave græsplænemønstrede gaver til min søn, når han snart bliver to. Derudover kommer origamipapir i forskellige mønstre helt sikkert under saksen i påskeferien.


Et close-up vil afsløre uundværlige ting som tennisbolde i anderledes farver, neonfarvet murersnor og de mest fantastiske farvede knager, som jeg egentlig har gået og sukket efter i laaang tid til mit bryggers, men som bare plejer at være alt for dyre, når de skal indkøbes i en mængde af 25 stk. Derudover er der frø til haven, sjove kort og et sted i bunken rødt tape med hvide hjerter. Glæder mig til farveladeglæde i hele hytten.

Min lille bil slog også lige et smut forbi Rema, hvor disse fantastiske stoffer og bånd, nærmest belv smidt i hovedet af mig. 40 kr for to meter stof og 10 for 5x5 m bånd, ja så kan Stof og Stil godt pakke sig....Alt i alt en god start på en dag med tidlig fri, eller dvs. jeg er jo lærer, så nu kalder både diktater og læseprøver på mig, men de skal klares ude på terassen med kaffe og forhåbentlig et par drenge, som gider lege uden de store kontroverser.

2 kommentarer:

  1. Uhh nogle lækre ting !!! Nu fandt jeg forbi dig gennem din hilsen hos mig - dejligt .-) jeg må forbi både Rema og Tiger på vej hjem!

    Kh. Mette

    SvarSlet
  2. Nu vil jeg snart en tur i Rema og Tiger. Vi er på en lang ferie og Jeg sidder bare og får de vilde shoppelyster hver gang der er nogle der flasher deres lækre køb.
    Kh Vibeke

    SvarSlet