fredag den 20. maj 2011

En award...til mig

Jeg har for nogle uger siden fået en award fra frk. regnbue. Tusind tak!! Det gør mig jo virkelig glad, at nogen kommer forbi min blog. Nu er der endelig tid til at finde svar på alle spørgsmålene, så her kommer et lille blik ind i mig og mit (blog)liv.

1. Hvorfor startede du med at blogge? 
Jeg brugte det som inspiration og blev altid i godt humør af den ide- og farverigdom, som de forskellige kreablogs havde at byde på. At jeg startede min egen blog var en måde at deltage i et fællesskab, som ikke var en del af min normale hverdag, og derudover var det også for at forpligte mig til at vælge en krea-livsstil til, som noget vigtigt i mit liv, så det hele ikke skulle drukne i et dejligt men krævende familieliv og arbejde, arbejde arbejde. Det var en måde at skabe mit eget rum, og det er lykkedes.

2.Hvilken blogge følger du?
Jeg følger kreablogge. De er styret af kvinder, som har gang i hele det liv, jeg selv står i; børn, familie, arbejde, for mange ting, der skal gøres, for lidt tid. Der er mulighed for identifikation og inspiration.

3. Favorit make-up mærke?
MAC - the one and only.

5.Dit "må-ha" make-up produkt?
Mascara i god sort udgave. Prøver alle mulige af og kan aldrig huske, hvorfor en, der var bedre end de andre.

6.Favorit farve?
Grøn er det klassiske valg, pink det sprælske.

7.Parfume?
Nej tak! Jeg har en hysterisk god lugtesans, og jeg føler mig bedøvet med parfume på.

8. Favorit film?
Uh jeg elsker film, nok især science fiction, episke dramaer, feel good/sad ungdomsfilm. En række perler kunne være; Godfather (dem alle), Fucking Åmål, Deerhunter, Donny Darko, Gladiator, Children of men, Minority Report, Avatar, Australia, Nordkraft, og ja så er der jo alle de der film om mærkelige væsner og magi, som jeg åbenbart ikke er vokset fra; X-men, Harry Potter, Twilight, Spiderman, ja jeg storsvælger i dem...Til gengæld hader jeg singleton-film, hvor historien ikke fortæller noget relevant om livet. I dette svar afslører jeg virkelig min ikke-sentimentale side. Nej stik mig noget livslede og smerte af den ægte slags.

9. Hvilket land vil du gerne besøge og hvorfor?
Spanien fordi jeg har boet et år i Sevilla og taler (eller talte) spansk og jeg bare storelsker det land. USA fordi der bare er en række af Diners, som man må forbi, inden man dør. Japan, Mexico, Kina, Cuba, ja og så Sverige, fordi alt bare giver mening i den svenske skov.

10. Hvad glæder du dig til i nærmeste fremtid?
Jeg glæder mig til sommerferie med min familie, min symaskine, loppemarkeder og den svenske skov.
Og så glædes jeg over min store familie med sjove og særegne børn og min anden hjernehalvdel - min mand - foruden hvem jeg ikke kunne klare livet.
Lige nu glæder jeg mig også over  mit job som lærer, hvor jeg om en uge skal sige (næsten)farvel til 21 unge mennesker, som jeg har været med til at gøre klar til at komme videre i livet. Det føles meningsfuldt - men også trist. Til gengæld venter 26 nye 7. klasses elever efter ferien. Spændende.
Sidst men ikke mindst glæder jeg mig til i morgen, hvor vi pakker Berlingoen og kører en tur til Fyn, hvor gamle venner står klar med masser af gode samtaler og hygge.

Som en del af denne award følger opgaven, at skulle give den videre til andre. Jeg har valgt nogle af mine yndlingsbloggere. Aner ikke, om awarden har været forbi dem, og i så fald, ja så går blogger jo nok ikke under af den grund...

Jeg giver awarden til Mie, fordi hun virker så kær og lever et liv, der vækker minder i mig.
Jeg giver awarden til Mette, fordi hun er såååå dygtig, især med sin hæklenål og alt det andet hun sysler med.
Jeg giver awarden til Heidi, fordi jeg elsker hendes øjenlækkerier og sjove vinkel på livet.

Louise

                                

2 kommentarer:

 1. Sjovt at høre lidt mere om dig:-) dejligt du ville være med. Kh Christina

  SvarSlet
 2. Hej Louise,
  Tusind tak for awarden og de søde ord. De luner og gør glad :o) "Desværre" har jeg fået den tidligere, så jeg springer over, men endnu engang tak for at have tænkt på mig :o)

  Det var sjovt at læse dine svar og "høre" lidt mere om dig.

  Også en god weekend til jer. Kh. heidi

  SvarSlet