torsdag den 15. september 2011

At samle på politisk kunst - Gør I også det?

 På en så vigtig dag i et demokratisk samfund, må det være på sin plads at fremvise sin politiske kuntsamling...ikke at min er så stor. Dette er min samling af "hvide" bogstøtter, som efterhånden har et ret politisk tilsnit. Hvis I ikke genkender dem, kan jeg fortælle, at der både indgår en Lenin, en Pave Johannes Paul II og en Buddha.
Derudover vil jeg vise jer dette fantastiske postkort, som pryder min køkkenreol. Det er da en gammel valgplakat med et solidt ethos! - synes ligesom, at nutidens lygtepæle med det ene redigerede smil efter det andet stemmer lidt hult.
Til alle vil jeg ønske et godt valg! - og så vil jeg opfordre til at fremvise jeres politiske kunst, for der er altså noget fantastisk lækkert over velfungerende kunst.

4 kommentarer:

 1. Jeg har vist intet i den retning. Min eksmand havde en lille buste af George Washington og en matryoskadukke med Boris Jeltsin (der så gik baglæns til Nikolaj d. 2). Må med skam meddele at de var forvist til kælderen..

  SvarSlet
 2. Lyder ellers ret kitchet på en sjov måde. Kommer endda lige i tanke om, at jeg også har været den lykkelige ejer af en stak politiske thekopper, i den samling var der en Leninkop, en Maokop og en Bushkop, som desværre er gået i stykker eller slidt op i opvaskemaskinen. Det var i sandhed en fryd, at kunne servere kaffe for sin konservative far i en Leninkop. He he he. Pt rummer min samling kun en klassisk Christianiakop og en kop med påskriften Gør oprør, som til gengæld er den kop, der følger mig rundt på lærerværelset.

  SvarSlet
 3. Troede ellers lige jeg fandt et krus med Joseph Stalin til dig idag på loppemarked. Viste sig at "bare" at være med forskellige mænd med overskæg. Spørgsmålet er vel egentlig også, om man overhovedet gider drikke sin kaffe i det selskab..?

  SvarSlet
 4. Åh æv, når det kommer til at nyde en kop kaffe er jeg ikke så sart...

  SvarSlet