torsdag den 31. marts 2011

Hækling - en ny udfordring

Som barn lærte jeg at sy og strikke, men hækling fik jeg aldrig rigtig kastet mig ud i. Det "lugtede" lidt af gamle damer og mellemlægsservietter, og det er jo begrænset, havd en 10-12 årig pige har af behov på den front...Siden er jeg selv blevet en gammel dame, og hæklingen lugter ikke så mere men har næsten udartet sig til en humoristisk kunstart.


Så nu er jeg startet fra en ende af. Jeg har købt Sys Fredens Hækleskole for den nette sum af 40 kr (der røg lige et par ekstra småbøger med i købet...det sker vel for os alle...). Denne minibog er blevet anbefalet flere steder i blogland, og jeg må overgi mig. Man forstår, hvad kvinden skriver, hvilket ikke kan siges om de andre "hækleskoler", jeg har prøvet af.


Og nu er jeg så gået igang fra en ende af. Indtil videre ser det sådan ud, men jeg har planer med mine hæklefirkanter, hvilket nok skal komme på bloggen, når det er klar.


Hæklenålene er bare så fine, jeg har fundet dem i min lokale genbrugs for 10 kr, og de gør næsten arbejdet helt fint og ædelt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar